Nieuws - rvv Rhelico

Nieuws

Nieuws

BRC JEUGD – INDELING 2023-2024

26 juli 16:45  Beste Ouders /Verzorgers, Na een volledig eerste seizoen onder de naam SJO Lingejeugd staan we binnenkort aan de “aftrap” van een nieuw seizoen met als naam SSA/SJO BRC ’24. Tot de juridische fusie een feit is zullen we onder deze naam in de app van Voetbal.nl te vinden zijn. lees meer »

51x gelezen

GEZOCHT: TECHNISCH JEUGDCOÖRDINATOR BRC

25 juli 17:00  Profiel van technisch jeugdcoördinator De technisch coördinator bewaakt de kwaliteit van de jeugdvoetbalactiviteiten voor de aan hem toegewezen teams of ledengroep. Het jeugdbeleidsplan van BRC is daarbij leidend. Sportief en met plezier presteren is bij elke leeftijdscategorie het uitgangspunt. Heb je belangstelling of vragen dan zien we dat graag per mail verschijnen op: secretaris@vvbrc.nl Lees meer »

15x gelezen

UPDATE VAN HET BRC KLUSTEAM

24 juli 22:00  Beste BRC vrijwilligers, Het pimpen van sportpark Molenzicht naar de BRC kleuren begint er al aardig op te lijken. Vandaag even niet, maar morgenavond dinsdag 25 juli gaan we verder om 18.30 uur. Als het weer het niet toelaat kunnen we altijd binnen verder schilderen. Dan gaan we daarna komende zaterdag 29 juli verder vanaf 8 uur en de maandag 31 juli en dinsdag 1 augustus weer vanaf 18.30 uur. Het is natuurlijk vakantietijd, maar bij voldoende hulp moeten we dan een heel eind zijn. Kom ons a.u.b. een paar uurtjes helpen. BRC Klusteammeer »

33x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!