Jubileum week GROOT SUCCES!

Jubileum week GROOT SUCCES!

Beste sponsoren, vrienden, leden en niet-leden,

 

 

Wat een FAN-TAS-TISCH jubileumweekend hebben we achter de rug! De weergoden waren ons, op een druilerige donderdagochtend na, goed gezind ☀️

 

Woensdagavond afgetrapt met ruim 50 kaarters ♠️♣️♥️♦️! Donderdag de traditionele Rommelmarkt, die ouderwets gezellig verliep.

 

Het RVVRhelico Fifa Toernooi 2019 was met 20 deelnemers ook zeer geslaagd. De grote winnaar is geworden: Rik van Mourik 🏆

 

Een van de vele hoogtepunten was de RVVRhelico Jubileum Pubquiz, waar ruim 100 man verdeeld over 20 teams aan hebben deelgenomen. Team Chantal was de grote winnaar van de avond,nogmaals gefeliciteerd! Na de Pubquiz knalde Bas van Zanten het dak er nog even vanaf 🥳

 

Zaterdag stond in het teken van, hoe kan het ook anders, voetbal ⚽️. Rond 09.00 uur begonnen ruim 80 kinderen aan de warming-up van de Rhelico 50 Jeugd clinic . Deze warming-up stond onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer van de Rhelico Zaterdag Selectie Adrie van Stein.

 

Om 13.00 uur trapte RVV Rhelico G1 hun kampioenswedstrijd af, die ruim gewonnen werd. Het eerste seizoen bij de senioren en gelijk kampioen, klasse mannen! Gefeliciteerd

 

Hét hoogtepunt van het weekend vond zaterdagmiddag omstreeks 15.30 uur plaats. Clubman in hart en nieren Leo van Rijnsbergen ontving de Gouden Speld van de KNVB. Al 20 jaar staat Leo dag & nacht klaar voor onze prachtige vereniging. Deze onderscheiding is dan ook dik verdiend.

 

Na een gezellige Allstars wedstrijd tussen rvv Rhelico & vv Beesd stond dé derby van de Betuwe op het programma. Helaas moest RVV Rhelico het onderspit delven tegen Voetbal Vereniging Beesd; 1-3.

 

Dit mocht de pret voor een knallende feestavond niet drukken! DJ Silvester blies het dak eraf, de sfeer was grandioos en het bier vloeide rijkelijk.

 

Wij als jubileumcommissie kijken terug op een meer dan geslaagd 50-jarig jubileum. Dit was natuurlijk niet mogelijk zonder de vele vrijwilligers die zich voor de club hebben ingezet. Dit toont maar weer aan waar een kleine club GROOTS in kan zijn! In het bijzonder willen wij Diny Van den Hurk, Ivon & Jan Kers!

 

Daarnaast danken wij de vele sponsoren die dit jubileum mogelijk hebben gemaakt zonder hun was dit niet mogelijk!

 

Nogmaals willen wij als jubileumcommissie iedereen bedanken die zich, op wat voor manier dan ook, heeft ingezet voor dit fantastische jubileumweekend! Op naar nog vele mooie jaren!

 

Ook ons jubileum magazine is inmiddels afgerond! Net als de super mooie jubileumshirts met retro logo 🥳

 

Als u nog vragen heeft dan kunt u deze stellen aan Bryan van Gelderen.

 

Mail adres jubileum@rvvrhelico.nl zal nog een week in de lucht zijn en daarna komt deze vervalllen.

 

Sportieve Groet,

 

Bryan Gelderen (voorzitter)

Bram Bijl

Bremke Barlo

Henk Versteegh

Jan Willem van Alphen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!